Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Είμαστε Έλληνες, ας το συνειδητοποιήσουμε επιτέλους

Τον τελευταίο καιρό διαβάζω σε έντυπα και παρατηρώ σε ενημερωτικά μέσα, ότι έχει αρχίσει μια προσπάθεια υποβάθμισης του γεγονότος ότι σαν Έλληνες είμαστε μια φυλή και ένα έθνος μοναδικό και ότι ξεχωρίζουμε με διαφορά από όλα τα υπόλοιπα έθνη και φυλές.
Προσπαθούν με πολλούς τρόπους και ανυπόστατα έως αστεία και γελοία επιχειρήματα, να μας πείσουν ότι και εμείς, δεν έχουμε κάτι παραπάνω από τους άλλους λαούς και ότι είμαστε ίσοι, πνευματικά, ιστορικά αλλά προπαντός και....
πολιτισμικά με όλους τους υπόλοιπους λαούς.
Μάλιστα φτάνει σε τέτοιο βαθμό αυτή η γελοία προπαγάνδα, που προωθούν οι ανθελληνικοί κύκλοι από το εξωτερικό αλλά και από το εσωτερικό της χώρας μας, που τολμάνε να μιλάνε ακόμα για ότι δεν πρέπει να υποβαθμίζουμε το πολιτιστικό και πνευματικό επίπεδο των παράνομων μεταναστών που έχουν έρθει στην χώρα από τρίτες χώρες, γιατί διαθέτουν και εκείνοι ιστορία και πολιτισμό ισάξιο με τον δικό μας.
Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε και προπαντός να συνειδητοποιήσουμε μέσα μας ότι δεν είμαστε ένας τυχαίος λαός και μία τυχαία φυλή όπως όλες οι άλλες αλλά ότι είμαστε ανώτεροι και είμαστε εκλεκτοί σαν έθνος σε αυτόν τον πλανήτη.
Δεν είναι τυχαίο ότι είμαστε ένα έθνος με την μεγαλύτερη παγκόσμια ιστορία που διατηρεί ακόμα όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που είχαν οι προγονοί μας χιλιάδες χρόνια πριν. Ακόμα και το DNA μας είναι σχεδόν ίδιο σε απόλυτο βαθμό με αυτό των αρχαίων Ελλήνων που πρωτοκατοίκησαν σε αυτόν εδώ τον τόπο από την αρχή της εμφάνισης της Ελληνικής φυλής.
Παντού σε όλο τον κόσμο ο ελληνικός πολιτισμός έχει αφήσει τα σημάδια του και δεν πρέπει να ξεχνάμε καθόλου το πόσο επηρέασε το ελληνικό πνεύμα όλους σχεδόν τους λαούς δίνοντας τις σημαντικότερες βάσεις που μετά αξιοποίησαν για την ανάπτυξη των δικών τους πολιτισμών.
Οπουδήποτε και αν ταξιδέψει κάποιος σε όλον τον κόσμο θα ανακαλύψει και κάτι ελληνικό, είτε με την πνευματική του μορφή, είτε με τα απομεινάρια της παρουσίας του ελληνικού πολιτισμού και παντού θα γνωρίσει και από ένα Έλληνα που κατοικεί εκεί.
Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι όλη η Ευρώπη χρωστάει στον ελληνικό πολιτισμό και στους Έλληνες για αυτά που πήρε από εμάς, άσχετα αν ορισμένοι παλεύουν μάταια να μας πείσουν για το αντίθετο.
Η αλήθεια είναι μια, ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε ένας ξεχωριστός και εκλεκτός λαός και πρέπει να σταματήσουν επιτέλους, να προσπαθούν να μας συγκρίνουν και να μας κατατάσσουν, στο ίδιο επίπεδο με τους άλλους λαούς.
Η ίδια η ιστορία έχει αποδείξει, την μοναδικότητα και την ανωτερότητα, της Ελληνικής φυλής και του Ελληνικού έθνους.
Αυτό δεν αρέσει καθόλου σε κάποιους που προσπαθούν να προωθήσουν την παγκοσμιοποίηση και την ισοπεδωτική ιδέα της ανάμειξης των λαών. Ένα κόσμο που θεωρητικά είμαστε όλοι ίσοι, με μια παγκόσμια θρησκεία, ένα παγκόσμιο νόμισμα, μια παγκόσμια διακυβέρνηση, χωρίς κράτη, ιδέες, ιδανικά και οράματα, άβουλα πρόβατα μέσα σε μια στάνη με άλλα πρόβατα.
Εμείς όμως σαν Έλληνες έχουμε καθήκον να αντισταθούμε σε όλο αυτόν τον ακήρυχτο που έχει ξεσπάσει εναντίων του Ελληνικού έθνους και φυλής και σε κάθε τι που θυμίζει και προβάλει την μοναδικότητα του ελληνισμού και να υπερασπιστούμε όλες τις αξίες και τα ιδανικά που υπερασπίστηκαν με το αίμα τους και τις θυσίες τους και μας παράδωσαν οι ένδοξοι προγονοί μας.
Είμαστε Έλληνες και πρέπει πάντα να το θυμόμαστε αυτό...
Είμαστε μοναδικοί και είμαστε εκλεκτοί και ανώτεροι και ποτέ δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό, αλλά πρέπει να το έχουμε πάντα μέσα μας βαθιά μέσα στην συνείδηση μας, γιατί η ελληνική ψυχή που κρύβεται μέσα είναι μοναδική και αυτό μας κάνει ξεχωριστούς από όλους τους άλλους...
ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ...

Ksipnistere

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου