Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Καλημέρα σε όλους ,καλήμερα Νέα Παγκόσμια Τάξη !

Σήμερα πρωί πρωί μάθαμε για το νέο εργαλείο που θα έχουν οι αστυνομικοί όλου του κόσμου ώστε να μην χάνουν καμία σύλληψη ,ιδίως σε καταστάσεις συλλαλητηρίων ,απεργιών και γενικά μεγάλης συσσώρευσης κόσμου όπως πχ Σύνταγμα στις καλές του εποχές.
Με σκεπτικό ότι μέσα στον όχλο ο καθένας μπορεί να τρέξει και να ξεφύγει παρουσιάστηκε στο SHOT show υψηλής τεχνολογιας που έγινε στο Las Vegas ένα νέο σύστημα με τον ονομασία Υψηλής ταχύτητας μαρκάρισμα dna!! Τι είναι αυτό?
Είναι ένα πιστόλι η καραμπίνα που θα έχει ο κάθε μπάτσος των 600 ευρώ και θα μπορεί να σου φυτέψει ένα μικρο σφαιρίδιο από απόσταση 40-50 μέτρων ,το σφαιρίδιο ετικέτα έχει έναν μοναδικό κώδικα dna που θα σε ακολουθεί για πάντα .
Το σφαιρίδιο αυτό θα μαρκάρει το dna σου και από εκεί και πέρα οπότε σε συλλάβουν θα υπάρχει ήδη και δικογραφία για το "αμάρτημα" που σε πιστόλισε ο μπάτσος άλλα του ξεφυγες τρέχοντας!!
Θες να κάνεις και διαδήλωση τρομάρα σου! Βέβαια να μην το παίρνουμε κατάκαρδα ,τις παλιές εποχές τις αγελάδες της μαρκαραν με πυρωμένο σίδερο και έτσι γνώριζαν ακριβώς το κοπάδι ,η νέα μέθοδος δεν πονάει τόσο!!
Με τις Υγειες μας ...

http://www.katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου