Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Κάτοχος του Νόμπελ Ιατρικής 2012: Σε 50 χρόνια από σήμερα οι άνθρωποι θα μπορούν να κλωνοποιούνται...

Οι επιστημονικές εξελίξεις προχωρούν ραγδαία, εξυπηρετώντας δυστυχώς όμως πάρα πολύ συχνά σκοπούς που δεν σχετίζονται διόλου με την βελτίωση της ζωής του ανθρώπου.

Ο Άγγλος επιστήμονας Sir John Gurdon προέβλεψε  ότι σε 50 χρόνια από σήμερα η κλωνοποίηση μωρών θα είναι εφικτή, θεωρώντας μάλιστα ότι η «αποστροφή» της κοινής γνώμης προς αυτή την διαδικασία σταδιακά θα εξαλειφθεί... 

Και αυτό διότι θεωρεί ότι η ανθρωπότητα θα αποδεχθεί την κλωνοποίηση εφόσον αντιληφθεί τα υγειονομικά οφέλη που έχει αυτή να προσφέρει.. Δήλωσε, λοιπόν, σχετικά: «Έχω την άποψη ότι οποιαδήποτε πράξη ανακουφίζει ή βελτιώνει την ανθρώπινη υγεία γίνεται τις περισσότερες φορές ευρέως αποδεκτή από την κοινή γνώμη – έτσι εάν η κλωνοποίηση αποδειχθεί όντως ότι επιλύει προβλήματα υγείας και είναι χρήσιμη στον άνθρωπο, τότε θεωρώ ότι θα γίνει αποδεκτή»

Η επιστημονική κοινότητα, που προωθώντας το ερευνητικό της πεδίο προσπαθεί να οδηγήσει την ανθρωπότητα σε έναν όλεθρο δίχως προηγούμενο, πρέπει να σκεφτεί πολύ σοβαρά ότι: i) όλες οι απόπειρες κλωνοποίησης του ανθρώπου έχουν αποτύχει οικτρά και ii) πολλά από τα θηλαστικά που κλωνοποιήθηκαν παραμορφώθηκαν..

Ας μην ξεγελιόμαστε... O John Gurdon είναι ο κάτοχος του βραβείου Nobel Ιατρικής για το 2012... Αυτό και μόνο θα πρέπει να μας «υποψιάσει» ότι προετοιμάζεται σιγά-σιγά το έδαφος για την νομιμοποίηση της ωρολογιακής βόμβας της κλωνοποίησης στα μάτια της κοινής γνώμης..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου