Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΝΕΡΑ σαν ΑΙΜΑ... πλησιάζει ΤΟ ΤΕΛΟΣ;

Μετάφραση-απόδοση diadrastiko: Αρκετές παραλίες στο Σίδνεϊ, θυμίζουν σκηνές από την Αποκάλυψη, καθώς τα όμορφα νερά των παραλιών από την Bondi ως και την Maroubra έγιναν κόκκινα, σαν αίμα.

Μάλιστα, οι παραλίες Bondi και Clovelly έκλεισαν από τις αρχές ώστε να διεξαχθούν διάφορα τεστ στα νερά τους.

Η εξήγηση φαίνεται να είναι απλή: Μπαλώματα από κόκκινα φύκια, η άνθιση της άλγης, ένα φυσικό φαινόμενο που μπορεί να επιδεινωθεί από ορισμένες καιρικές συνθήκες, μπορούν να δώσουν την εντύπωση πως τα νερά έγιναν αίμα.

Αλλά...
τα κόκκινα σαν αίμα νερά της Αυστραλίας δεν φαίνεται να αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό. Θυμηθείτε πως κάτι παρόμοιο είχε συμβεί στην Κίνα, στον ποταμό Yangtze στις 7/9/12, στο video που ακολουθεί:

Στην συνέχεια, ο πάστορας Paul Begley, αναφέρεται σε θάλασσα στην Ρωσία. Όπως δείχνει, σε φωτογραφίες, τα κύματα είναι κόκκινα σαν αίμα.

 




Και δεν είναι μόνο τα παραπάνω. Η λίμνη Camargue στην Νότια Γαλλία, όπως βλέπουμε στην επόμενη φωτογραφία, έγινε κόκκινη σαν αίμα προκαλώντας πανικό. Ωστόσο, Γάλλοι επιστήμονες διατείνονται ότι το χρώμα οφείλεται σε ένα πολύ φυσικό φαινόμενο υπερ-συγκέντρωσης αλατιού που δίνει στο νερό αυτό το απόκοσμο κόκκινο, και καμία σχέση δεν έχει με το τέλος του κόσμου.

 

Lake turns blood red, but nothing apocalyptic here

 

Τι συμβαίνει, λοιπόν; Είναι ένα φυσικό φαινόμενο που συμβαίνει παντού και επηρεασμένοι από ό,τι μας φυτεύουν στο κεφάλι, νομίζουμε ότι κάτι τρομερό θα συμβεί; Είναι πράγματι ένα σημάδι, μία προειδοποίηση; Έρχεται το τέλος;

Με το ραβδί που κρατώ στο χέρι μου, θα χτυπήσω τα νερά του Νείλου και θα γίνουν αίμα (Έξοδος Ζ΄17)

Αν λάβουμε σοβαρά υπόψη μας πως γίνονται κινήσεις για να ξαναχτιστεί ο ναός του Σολομώντα, στο Ισραήλ, αλλά και σε άλλα μέρη, όπως στο Σάο Πάολο που είναι εν μέρη έτοιμος, μήπως όλα αυτά θα πρέπει να μας βάλουν σε σκέψεις για όσα πλησιάζουν;...

Μήπως είμαστε εμείς η τελευταία γενιά;

 

http://attikanea.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου