Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Καμμένος: με την ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων τίθεται θέμα εθνικής ασφάλειας της χώρας..

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε χθες στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή, με το προεδρείο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.
Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η μεταβίβαση στο ΤΑΙΠΕΔ, των 39 κρατικών αεροδρομίων τα οποία εποπτεύει, διαχειρίζεται και λειτουργεί η ΥΠΑ.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ο.Σ.Υ.Π.Α. Βασίλης Αλεβιζόπουλος,
η απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων θα οδηγήσει στην παύση της λειτουργίας 22 εξ αυτών, προκαλώντας προβλήματα στην εναέρια διασύνδεση των ακριτικών και των νησιωτικών περιοχών της χώρας.
Παράλληλα στο υπόμνημα που παρέδωσε το προεδρείο της Ο.Σ.Υ.Π.Α. στον Πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, προτείνεται τα κρατικά αεροδρόμια να παραμείνουν στον ιστό της Υ.Π.Α. ώστε «να εξυπηρετούνται οι πραγματικοί σκοποί ανάπτυξης, προσφοράς στην εθνική οικονομία και την κοινωνία».
Ο Πάνος Καμμένος δέχτηκε τις επισημάνσεις της Ο.Σ.Υ.Π.Α. και τόνισε ότι με την ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων τίθεται θέμα εθνικής ασφάλειας της χώρας, πρόσθεσε επίσης ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα αγωνισθούν με κάθε μέσο για την προάσπιση του εθνικού συμφέροντος ενάντια στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.
Στη συνάντηση συμμετείχε ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και υπεύθυνος του τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Οικονομικών, βουλευτής Ηρακλείου, Νότης Μαριάς.


http://exomatiakaivlepo.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου