Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

SOS: ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ


ΕΝΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ 1984
SIR JOSIAH STAMP: "ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ. Η ΓΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ, ΤΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗ ΣΠΕΝΑΣ, ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΞΑΝΑ.
ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΕΡΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΤΟΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ, ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ. ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ Σ΄ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ. ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΣΑΣ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ".
[ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΣΤΑ 1920 ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ].

Πληροφορηστε τους πολιτες
Οι «απολυτα κρυμμενοι» συνωμοτες στην πολιτικη, στη θρησκεια, την εκπαιδευση, τη διασκεδαση και τα μεσα ενημερωσης εργαζονται για μια αμερικη - ιδιοκτησια των τραπεζιτων, εναν πλανητη - ιδιοκτησια των τραπεζιτων και μια παγκοσμια κυβερνηση. -- ιδιοκτησια των τραπεζιτων!
Η αγαπη για την πατριδα και τη φυλη σας, οπως και για τα παιδια σας θα σας κανει να ενδιαφερθειτε γι' αυτο που ειναι το μεγαλυτερο προβλημα της αμερικης και εξ αιτιας του οποιου δεν υποφερετε τοσο εσεις, οσο θα υποφερουν οι επομενες γενεες. Η τοκογλυφια και οι φοροι θα συνεχισουν να αποσπουν ολο και μεγαλυτερα κομματια απο τα ετησια εισοδηματα του λαου και θα τα βαζουν στις τσεπες των τραπεζιτων και των πολιτικων τους πρακτορων. Οι αυξανομενες «κυβερνητικες» ρυθμισεις στοχο εχουν να αποτρεψουν τους πολιτες απο τη διαμαρτυρια και την αντισταση προς τον ελεγχο τους.
Η αμερικη δεν θα μπορεσει να απαλλαγει ποτε απο την δικτατορια την οποια ελεγχουν οι τραπεζιτες, οσο ο λαος αγνοει ποιοι ειναι οι μυστικοι ηγετες. Οι μυστικοι χρηματοδοτες που ελεγχουν τις περισσοτερες κυβερνησεις του κοσμου και τις περισσοτερες πηγες πληροφοριων φαινεται να μας εχουν «βαλει γερα στο χερι».
Ενα μονο πραγμα φοβουνται: αφυπνισμενους πατριωτες, πολιτες εξοπλισμενους με την αληθεια και γεματους εμπιστοσυνη και ελπιδα για την ελευθερια...
ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΧΡΕΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ
http://www.scribd.com/doc/74685717/ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ-ΓΙΑ-ΤΟΥΣ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ-ΧΡΕΗ-ΓΙΑ-ΤΟΝ-ΛΑΟ
BILLIONS FOR THE BANKERS DEBTS FOR THE PEOPLE
http://www.scribd.com/doc/15251937/Sheldon-Emry-Billions-For-The-Bankers-And-Debts-For-The-People



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου