Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

BLUE BEAM - Οι ουράνιες δίνες, ο Χριστός, ο Μωάμεθ και ο Βούδας

Μυστηριώδεις δίνες και φώτα κάνουν τον τελευταίο καιρό την εμφάνισή τους στον ουρανό σε πολλές περιοχές της Γης, προκαλώντας δέος καθώς δίνουν την εντύπωση ότι ανοίγουν ξαφνικά πύλες προς το Σύμπαν. Παρ’ ότι έχουν καταγραφεί σε βίντεο ή φωτογραφίες, κανείς δεν ξέρει τι και πώς τις δημιουργεί. Ή, τουλάχιστον, κανείς δεν παραδέχεται ότι ξέρει!



πυλώνες-φωτός-ΒραζιλίαΣτις 17 Δεκεμβρίου, κοντά στην πόλη Palotina στην Βραζιλία εμφανίστηκαν από το πουθενά τεράστιοι πυλώνες φωτός.



Το ανεξήγητο ουράνιο φαινόμενο έσβησε το ίδιο ξαφνικά όπως είχε εμφανιστεί, χωρίς κάποιος να δώσει μια λογική εξήγηση.



UFO-ΆγκυραΠριν από λίγες ημέρες, στον πεντακάθαρο ουρανό πάνω από ένα κτίριο στην Άγκυρα της Τουρκίας εμφανίστηκε μια τεράστια φωτεινή δίνη.






Από μέσα βγήκε ένα λευκό UFO, όπως φαίνεται καθαρά στο βίντεο. Το φαινόμενο χάθηκε όταν σκοτείνιασε για τα καλά.





Μια άλλη μυστηριώδης δίνη που θυμίζει τη διπλή έλικα του DNA, αναστάτωσε τους κατοίκους στις περιοχές Kryukovskaya και Savelkinsky της Μόσχας πριν από λίγες ημέρες.




Τι θα μπορούσε να είναι αυτά τα ασυνήθιστα φαινόμενα; Αν οι θεάσεις UFO είναι πιο πυκνές τα τελευταία χρόνια, ίσως αυτό οφείλεται στο ότι προχωρά η τεχνολογία των τηλεσκοπίων. Οι ουράνιες δίνες, όμως, είναι ορατές με γυμνό μάτι και θα ήταν πάντα… Άρα, είναι πρόσφατο φαινόμενο. Ανθρώπινο δημιούργημα, ή μήπως όχι;
επιχείρηση-Γαλάζια-δέσμηΚάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι πειράματα για κάτι πολύ μεγαλύτερο που πρόκειται να συμβεί.



Αλήθεια, πώς θα αντιδρούσατε αν βλέπατε ένα στόλο διαστημοπλοίων να ξεπηδά ξαφνικά μέσα από τα σύννεφα;



Κι ακόμη, είστε έτοιμοι να δείτε ταυτόχρονα στον ουρανό χέρι- χέρι τον… Ιησού, τον Μωάμεθ και τον Βούδα;



Στις αμερικανικές στις προεδρικές εκλογές του 2008, το CNN χρησιμοποίησε για πρώτη φορά την τεχνολογία της ολογραφίας. H ανταποκρίτρια Τζέσικα Γιέλιν που βρισκόταν στο Σικάγο εμφανίστηκε στο στούντιο της Νέας Υόρκης σε μια τρισδιάστατη εικόνα που μετέδιδαν ζωντανά 35 κάμερες οι οποίες τη βιντεοσκοπούσαν από διάφορες γωνίες!







Σκαϊγουόκερ-Λία




Η τεχνολογία είναι πολύ παλιά, αλλά εξελίσσεται διαρκώς. Θυμηθείτε τα ολογράμματα στον «Πόλεμο των Άστρων» και σε πολλές από τις ταινίες που την ακολούθησαν. Πρόκειται για τρισδιάστατες απεικονίσεις αντικειμένων που δίνουν την ψευδαίσθηση ότι ίπτανται στο χώρο, ότι έχουν δηλαδή βάθος όπως και τα πραγματικά αντικείμενα. Για την κατασκευή τους χρησιμοποιείται ακτινοβολία laser και διάφορα εξαρτήματα σε ειδικές εργαστηριακές διατάξεις. Τα διαπερατά ολογράμματα, γνωστά και ως “rainbow holograms”, είναι διαφανή και για να σχηματιστεί το είδωλο του αντικειμένου πρέπει να φωτίζονται από πίσω επειδή διασπούν τα χρώματα του φωτός. Ανάλογα με το σημείο από το οποίο τα παρατηρούμε, έχουν και διαφορετικό χρωματισμό.


Γαλάζια-δέσμηΈνα από τα μεγάλα μυστήρια που διερευνούν οι συνωμοσιολόγοι, είναι το Project Blue Beam (Γαλάζια Δέσμη). Σύμφωνα με θεωρίες που δεν έχουν ποτέ διαψευστεί από επίσημα χείλη, αλλά ούτε και επιβεβαιωθεί, πρόκειται για μια τεχνική εικόνων 3D, με ενιαία δέσμη laser που χωρίζεται σε δύο μέρη.


Το ένα φωτίζει το αντικείμενο και το άλλο αντανακλάται από έναν καθρέφτη σχηματίζοντας έτσι ένα ολόγραμμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει μια τρισδιάστατη εικόνα «ξεγελώντας» τον ανθρώπινο εγκέφαλο.


Αν η μια πηγή βρίσκεται στη Γη –και οι υποστηρικτές της θεωρίας- διατείνονται ότι υποστηρίζεται από το λεγόμενο «υπερόπλο» HAARP, η άλλη πηγή θα μπορούσε κάλλιστα να βρίσκεται στους εκατοντάδες δορυφόρους που ταξιδεύουν στον ουρανό εφοδιασμένοι με τεράστια και πανίσχυρα κάτοπτρα! Οι χημικοί αεροψεκασμοί σε μορφή τρίλιζας στον ουρανό, πέρα από τροποποίηση των καιρικών συνθηκών θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια επιφάνεια κατάλληλη για την προβολή της διαφάνειας!


Το 1994, ο Καναδός δημοσιογράφος Serge Monast υποστήριξε ότι η NASA έχει τοποθετήσει μηχανήματα με ειδικές ακτίνες λέιζερ πάνω σε δορυφόρους της, με σκοπό την προβολή ολογραμμάτων! Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι τέτοιες εικόνες είναι αυτές των UFO που αναπτύσσουν ιλιγγιώδεις ταχύτητες αλλάζοντας πανεύκολα κατευθύνσεις ή εμφανίζονται και εξαφανίζονται ξαφνικά!


Αν όλα αυτά σας φαίνονται απίστευτα, σκεφτείτε ότι η IBM έχει ήδη προγραμματίσει ως το 2015 να ρίξει στην αγορά κινητά τηλέφωνα που προβάλλουν τρισδιάστατα ολογράμματα των συνομιλητών και μπαταρίες που φορτίζουν με απλό… αέρα!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου