Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ ΤΩΝ Η.Ε ΕΞΑΙΡΕΙ ...ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

Επιμέλεια άρθρου Vagedim

Υδράργυρος: Ένα θανάσιμο δηλητήριο. Η παραμικρή πτώση του θα μολύνει τα πάντα 
γη, αέρα, νερό και ανθρώπους... «Επιτίθεται στο κεντρικό νευρικό σύστημα και είναι ιδιαίτερα επιβλαβές στα παιδιά» Εκτός από όταν περιλαμβάνεται στα εμβόλια. Εν συνεχεία είναι απόλυτα αποδεκτό επειδή προφανώς η άμεση έγχυση υδραργύρου, σε ένα ζωντανό ον με ένα κεντρικό νευρικό σύστημα και έναν εγκέφαλο δεν είναι επιβλαβής; Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, που εξυπηρετεί σαφώς το μεγάλο καρτέλ των φαρμακευτικών.

Η Συνθήκη για τον υδράργυρο δεν θα είχε επιπτώσεις στα εμβόλια με υδράργυρο (thimerosal)

Η συνθήκη λέει ότι ορισμένα προϊόντα με υδράργυρο, όπως μπαταρίες, λάμπες, διακόπτες, λεύκανση του δέρματος καλλυντικά, τα φυτοφάρμακα και τα θερμόμετρα, δεν μπορούν να κατασκευαστούν,να εισαχθούν ή να εξαχθούν το αργότερο έως το 2020.
Ο προστιθέμενος υδράργυρος στα οδοντικά αμαλγάματα πρόκειται επίσης να καταργηθεί σταδιακά. Κανένας υδράργυρος στα καλλυντικά,τα φυτοφάρμακα, τα θερμόμετρα και τα οδοντικά αμαλγάματα…. αλλά 

Ορισμένα προϊόντα με υδράργυρο απαλλάσσονται της απαγόρευσης, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που χρησιμοποιούνται για στρατιωτική και πολιτική προστασία, προϊόντα χωρίς να είναι ελεύθερα-υδραργύρου ως εναλλακτική λύση, προϊόντα που χρησιμοποιούνται σε παραδοσιακές πρακτικές, και τα εμβόλια που περιέχουν θιμεροσάλ, ένα συντηρητικό μεθυλυδραργύρου.

"Η υγεία των παιδιών πήρε παράταση για ειδικά συμφέροντα. (Φαρμακευτική κέρδη) Η μόνη σημαντική σκόπιμη έκθεση σε υδράργυρο που δεν εξετάστηκε απευθύνεται στο θιμεροσάλ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου