Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΝΤΟΜΑ ΨΕΥΔΟ - ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΑΠΕΙΛ
Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι οι αυξημένες θεάσεις εξωγήινων σε ολόκληρο το πλανήτη είναι ένα τεχνητό δημιούργημα που έχει σκοπό να μας παγιδεύσει σε μια πλάνη. Αυτό το Θέμα δημιουργήθηκε ως ένδειξη ότι το περιμένουμε και όταν συμβεί θα μπορέσουμε να το αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει.
Κίνητρο: Παγκοσμιοποίηση Φυσικά. Η γη πρέπει να ενωθεί για πολλούς λόγους κάτω από μια παγκόσμια ηγεσία. Για να γίνει αυτό πρέπει να εμφανιστεί μια εξωγενής απειλή η οποία θα προκαλέσει τρόμο σε τέτοιο επίπεδο που όλη η γη θα πρέπει να
"ενωθεί" για να αντιμετωπιστεί ο "εισβολέας", και φυσικά τα δικαιώματα των ανθρώπων θα πρέπει να "προσαρμοστούν" στις απαιτήσεις της Νέας Εποχής.

Αυτά τα σενάρια ίσως φανεί ότι τα βγάζουμε από το μυαλό μας ...στη πραγματικότητα όμως τα έχουν πει πολύ ποιο σημαντικοί (και "σοβαροι" ) άνθρωποι από μένα και εσάς...:
Το σχέδιο. Μεταφρασμένο από την πηγή: azizonomics/
Σύμφωνα με την New York Times αρθρογράφος και Νομπελίστας είπε :ξέρετε τι θα τερματιστεί η οικονομική ύφεση σε 18 μήνες; Οι εξωγήινοι
Ο Paul Krugman αισθάνεται μάλλον σαν έναν εξωγήινο ο ίδιος αυτές τις μέρες, λαμβάνοντας υπόψη ότι η Ουάσιγκτον αγνοεί τελείως τις προτάσεις του για περισσότερη φορολογική ενδυνάμωση αφού ο Πρόεδρος Ομπάμα και του Κογκρέσου οι Δημοκρατικοί προσπαθούν να κάνουν από-μείωση του ελλείμματος ο ένας στον άλλο. Έτσι, ίσως γι 'αυτό Κρούγκμαν θεωρεί ότι έχει "εξωγήινους" στο κεφάλι του....
.... ο Krugman συζήτησε το θέμα σχετικά με το τι θα συνέβαινε αν ξαφνικά εξωγήινοι ερχόντουσαν στη γη και μας έκαναν επίθεση.
"Αν ανακαλύψουμε ότι εξωγήινοι σχεδίαζαν να επιτεθούν και χρειαζόμασταν μια μαζική συσσώρευση για την αντιμετώπιση της εξωγήινης απειλής, ο πληθωρισμός και τα ελλείμματα του προϋπολογισμού που έλαβαν μέρος, και όλη αυτή η ύφεση (Η οικονομική Κρίση) θα είχε τελειώσει σε 18 μήνες το πολύ», λέει ο Κρούγκμαν ,κάνοντας αναφορά σε ένα επεισόδιο του The Twilight Zone στο οποίο μια εξωγήινη απειλή έχει κατασκευαστεί για την επίτευξη της παγκόσμιας ειρήνης.
Στοιχεία: Όποιος σας πει ότι έχει στοιχεία που δείχνουν "αληθινές" εμφανίσεις εξωγήινων είναι άθελα ή ηθελημένα όργανο αυτού του σχεδίου. Όποιος σας δείξει φωτογραφία μη τη πιστεύετε... το Photoshop κάνει θαύματα. Ανάλογο μοντάζ μπορεί να γίνει στα βίντεο. Ούτε τα μάτια σας να μη πιστεύετε πλέον ... τα ολογράμματα έχουν τελειοποιηθεί τεχνολογικά και μορφοποιούνται σε οτιδήποτε.
Προοπτική: Αυτά τα δήθεν "στοιχεία" αυξάνουν και θα φτάσουν στο σημείο να τα παίζουν στη τηλεόραση (και όχι μόνο) τόσο συχνά που θα τα σιχαθείτε. .. .

http://www.katohika.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου