Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ - Πέφτουν στις ρόδες αυτοκινήτων για 50 ευρώ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!

 Πέφτουν στις ρόδες αυτοκινήτων για 50 ευρώ!....

Ένα νέο κόλπο για να κερδίζουν γρήγορα και εύκολα χρήμα έχουν βρει στην Πάτρα απατεώνες, ιδίως αλλοδαποί που επιβιώνουν μέσω της μικροεγκληματικότητας.
Στήνουν καρτέρι σε δρόμους- κατά προτίμηση όταν αυτοί δεν έχουν κίνηση-και πετιούνται ξαφνικά μπροστά στις ρόδες των αυτοκινήτων, με κίνδυνο ακόμα και να τραυματιστούν σοβαρά.

Στη συνέχεια αρχίζουν να επιτίθενται στους οδηγούς υποδυόμενοι τα θύματα και επικαλούμενοι απροσεξία από την πλευρά τους και αντί να μεταφερθούν σε κάποιο νοσοκομείο, προτιμούν να ζητήσουν χρήματα για να μην κάνουν μήνυση.  Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα για τη δουλειά επιλέγονται παιδιά...

Τα περιστατικά έχουν αρχίσει να πολλαπλασιάζονται επικίνδυνα και οι παθόντες φοβούμενοι ότι θα μπλέξουν προτιμούν να πληρώνουν ποσά που κυμαίνονται απο 50 έως 200 ευρώ (τόσα ζητούν ανάλογα με τη ...σοβαρότητα του ατυχήματος).

Τα περισσότερα κρούσματα έχουν παρατηρηθεί στην περιοχή της Μεσσάτιδας, αλλά και στα Βραχνέικα και στην περιοχή των Μποζαϊτίκων ιδίως βραδινές ώρες.http://makedonia-is-greece.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου