Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

Προσοχή!!! Όσοι δεν θέλετε να γίνετε αποθήκες ανθρωπίνων ανταλλακτικών (με βάση το νόμο «φρανκενσταϊν» του Λοβερδου) τρέξτε στις επόμενες δυο ήμερες να κάνετε υπεύθυνη δήλωση στα ΚΕΠ


1. Σε περίπτωση  που κάποιος  βγάλει  "διάγνωση"  ότι  είμαστε    "εγκεφαλικά νεκροί" (μια κατάσταση δηλαδή ΖΩΝΤΑΝΟΥ  του οποίου η καρδιά  λειτουργεί και στην οποία  μπορεί να  περιέλθει  ακόμα και εκ δόλου  ή  ...αδιαφορίας),τότε αυτός  με βάση τον νόμο "Φρανκεστάϊν" (Λοβέρδου) καθίσταται αυτομάτως  αποθήκη  ανθρωπίνων  ανταλλακτικών  απο την οποία  ο  χειρουργός θα μπορεί να πάει ότι  είναι χρήσιμο  και εντός  της "παραγγελίας"  του  εθνικού κέντρου μεταμοσχεύσεων.

Κάντε λοιπόν αμέσως τη δήλωση, έστω και ως απλή πράξη αντίδρασης στο φασιστοκράτος που θέλει να μας παίρνει τα όργανα, χωρίς καν να μας ρωτάει!

Πιο συγκεκριμένα: Γράφετε τα στοιχεία σας σε μια υπεύθυνη δήλωση και προσθέτετε τα εξής: 

Δηλώνω πως σε καμία περίπτωση δεν επιθυμώ να ληφθούν τα όργανά μου προς μεταμόσχευση κατόπιν ενδεχόμενου "εγκεφαλικού θανάτου" μου, καθότι δεν αποδέχομαι την κατάσταση που ονομάζεται "εγκεφαλικός θάνατος" ως πραγματικό θάνατο. Ως εκ τούτου, αρνούμαι εξίσου να λάβω όργανα από "εγκεφαλικά νεκρό" δότη.
Το υπογράφετε, το επικυρώνετε στο πλησιέστερο ΚΕΠ και το στέλνετε εδώ:
ΠΡΟΣ: Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων Τμήμα Προώθησης Δωρεάς Ιστών & Οργάνων Αν. Τσόχα 5, 11521 Αθήνα
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ! 
 ----------------------
Αναγκαία  και επείγουσα  επαναδημοσίευση  ανάρτησής  μας

"ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ «ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ»; 

 Το πιό κάτω Video με τον καθηγητή  της πυρηνικής ιατρικής του ΑΠΘ  κ. Καρακατσάνη, όχι μόνο θα σας σοκάρει αλλά  θα σας κάνει  να αναρωτηθείτε  για το πως και  πόσο έχει  αλλοιωθεί η ανθρώπινη  και  ειδικά  η  χριστιανική

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

http://www.katohika.gr


Ο γνωστός π. Κων/ος Στρατηγόπουλος μιλάει χωρίς περιστροφές για την ...τρομοκρατία της (ανανεωτικής λέμε 
εμείς)"θεολογίας"
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου