Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Το Βατικανό προωθεί την Παγκόσμια Κυβέρνηση και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων;

Οι ταυτότητες με τσιπάκια RFID προς τους υπαλλήλους και τους κληρικούς του Βατικανού ήταν μόνο η αρχή; Ο Πάπας Βενέδικτος ο δέκατος έκτος σε νέες δηλώσεις του καλεί εμμέσως στην εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων;

Σε ομιλία που παρέδωσε τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου προς το Ποντιφικό Συμβούλιο για τη Δικαιοσύνη και την Ειρήνη, ο Πάπας κάλεσε στην 'οικοδόμηση μιάς παγκόσμιας κοινότητας που θα ενισχύεται με μία αντίστοιχη αρχή', με στόχο να 'εξυπηρετηθεί το κοινό συμφέρον της ανθρώπινης οικογένειας'.. 

Ως πρόφαση για την υπεράσπιση της παγκόσμιας ειρήνης και δικαιοσύνης, το όραμα του Πάπα για την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων περικλείει την οικοδόμηση μίας κυβερνητικής (παγκόσμιας) αρχής η οποία θα προσφέρει στους λήπτες των αποφάσεων (τους πολιτικούς) ορθά κριτήρια και πρακτικές κατευθυντήριες αρχές.. 

Ο Πάπας φέρεται να δήλωσε τα εξής:
''Ο προτεινόμενος κυβερνητικός φορέας (Παγκόσμια Κυβέρνηση) δεν θα αποτελεί μία υπερδύναμη που θα συγκεντρώνεται στα χέρια των λίγων και που θα κυριαρχεί πάνω στην ανθρωπότητα εκμεταλλευόμενος τους πλέον αδύναμους''...
Περιέγραψε το όραμά του ως μία ''ηθική δύναμη'' ή ηθική αρχή ή οποία θα έχει ''τη δύναμη να επηρεάζει σύμφωνα με τις συμμετοχικές αξίες, και που η δράση και η δικαιοδοσία της θα περιορίζεται από τους νόμους ”.

Τα τελευταία επίσημα σχόλια της Καθολικής Εκκλησίας δεν πρέπει να προξενούν έκπληξη η απορία. Το 2010 το Βατικανό επιδίωξε την εγκαθίδρυση μίας νέας Παγκόσμιας Κεντρικής Τράπεζας η οποία θα είναι υπεύθυνη για τη ρύθμιση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού τομέα και της διεθνούς προσφοράς χρήματος... Πολλές αναφορές έκαναν λόγο για την επιδίωξη της καθιέρωσης μίας υπερεθνικής αρχής με παγκόσμια δικαιοδοσία η οποία θα καθοδηγεί και θα ελέγχει τις παγκόσμιες οικονομικές πολιτικές και αποφάσεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου