Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 : Το... καταφύγιο που θα μας σώσει από το τέλος του.... κόσμου!

Φοβάστε πως πλησιάζει το τέλος του κόσμου;Πιστεύετε στο ημερολόγιο των Μάγιας ή στην επικείμενη συντέλεια; Σας βρήκαμε την λύση!

Στην τιμή-προσφορά των μόλις 50.000 ευρώ και... στην Αμερική υπάρχει το απόλυτο καταφύγιο για κάθε είδους απειλή...

Στη Φλόριντα δημιουργήθηκε η εταιρία που κατασκευάζει σύμφωνα με την επιχείρηση, την απόλυτη προστασία για όταν έρθει μια μεγάλη φυσική καταστροφή.


Φανερά επηρεασμένοι από ταινίες του Χόλιγουντ, όπως το "2012", οι κατασκευαστές των συγκεκριμένων καταφυγίων παρέχουν ένα πολυτελές κατάλυμα για όσους έχουν να δώσουν τα χρήματα για να το αποκτήσουν.

Οι αγοραστές των καταφυγίων, τα οποία βρίσκονται μέσα σε μεταλλικούς σωλήνες, μπορούν να τα τοποθετήσουν 6 μέτρα κάτω από το έδαφος.

Όταν λοιπόν έρθει η καταστροφή του κόσμου, οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να χαλαρώσουν με ασφάλεια και άνεση στα καταφύγια που διαθέτουν τηλεοράσεις, κουζίνα και όλες τις ανέσεις ενώ έχει και κάμερα για να βλέπουν τι γίνεται στον πάνω κόσμο.

Ένα μειονέκτημα των κατασκευών της εταιρείας είναι ότι οι σωλήνες δεν διαθέτουν... ντουζιέρα. Αλλά τι είναι η έλλειψη μπάνιου μπροστά στη σωτηρία; Εξάλλου πιστεύουμε πως στην τιμή θα συμπεριλαμβάνεται αποσμητικό χώρου καθώς και αρώματα...

Έξτρα πολυτέλεια αποτελούν οι είσοδοι και στις δύο μεριές του σωλήνα, με το συγκεκριμένο σχέδιο, σύμφωνα με την επιχείρηση, να επιτρέπει στους κατοίκους που έχουν και γείτονες, να "πηδούν" από το ένα καταφύγιο στο άλλο!

Image Gallery
ΠΗΓΗ : PERIERGAA:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου