Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

H δημοκρατία της διαπλοκής

Το πολίτευμα της «Δημοκρατικής Τυραννίας»
που καλύπτεται από το « ένδυμα» του κατοχικού κομπάρσου.

Αγαπητοί μου συνδαιτυμόνες,
Αν κάνουμε μια μικρή αναδρομή,  της κολάσιμης διετίας που μας πέρα-σε, της διετίας που καταλύθηκε η έννοια του κράτους, που καταλύθηκαν τα υποτιθέμενα δημοκρατικά δικαιώματα των αναξιοπαθούντων Ελλήνων, θα δια-πιστωθεί ότι η διαπλοκή στήθηκε  από τους κατοχικούς διεθνείς τοκογλύφους, για να προσπορίσουν τεράστια οικονομικά οφέλη σε βάρος του Έθνους  μας και κατ΄ επέκταση σε βάρος της «πλάτης» των καταδυναστευμένων πολιτών.
Δεν είναι δυνατόν αυτοί που μας οδήγησαν στους «οχετούς των βοθρο-λυμμάτων», δεν είναι δυνατόν οι προδότες που συνωμότησαν με τους ξένους κατακτητές, να μας σώσουν, δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε το «μάνα εξ ουρανού». Το μόνο που είναι βέβαιο, είναι η  πραγματική γενοκτονία του Έθνους μας, που τόσο βαθαίνει το χάος, τόσο περισσότερο θα αργοπεθαίνει η Ελλάδά μας, η εθνοκτονία του γένους μας θα συνεχισθεί, και οι δυνάμεις της κατοχής θα μας συμπεριφέρονται με υποτέλεια. Τα αποτελέσματα του αργού θανάτου,  θα είναι πρωτοφανείς στην παγκόσμια ιστορία. 
Αυτή την στιγμή η πατρίδα μας, είναι ακρωτηριασμένη, μη δυνάμενη να επιφέρει δια των εθνικών της αντιπροσώπων του Ελληνικού Κοινοβουλίου,  την  κοινωνική γαλήνη, την κοινωνική δικαιοσύνη, την κοινωνική συνοχή που θα επανασυνδεθεί ο οικονομικός ιστός !!!!ο οποίος ιστός έχει διαμελισθεί και  προήλθε από τον οικονομικό πόλεμο που βιώνουμε καθημερινά, ο οποίος είναι χειρότερος από τον πόλεμο των όπλων, διότι δεν γνωρίζουμε την διάρκεια του, θα  είναι ένας πόλεμος ο οποίος  δεν θα  έχει τέλος!!!
Τα κομματικά ανδρείκελα, της παρελθούσης εξουσίας, επιτέλεσαν το προδοτικό τους  όραμα για μια Κατοχική  Ελλάδα που θα ευρίσκεται σε υποτέ-λεια, για μια Ελλάδα που θα ανήκει πλέον στους ξένους κατακτητές,  για μια  Ελλάδα που θα παραδοθεί στην επόμενη γενιά μικρότερη και υποδουλωμένη.
Το έμψυχο περιεχόμενο του Εθνους μας, που είναι οι καταδυναστευ-μένοι πολίτες, στην πλειονότητα, και το άψυχο περιεχόμενό του Εθνους μας που ευρίσκεται στα έγκατα της Ελληνικής γης, σταδιακά δυστυχώς συρρικνώ-νεται και δεν είναι μία  διαπίστωση αίολη,  αλλά είναι μια πραγματικότητα όπως αναφέρονται από τα στοιχεία της περιβόητης ΕΛΣΤΑΤ, όπου, μέχρι την επόμενη 10ετία, ο πραγματικός πληθυσμός μας θα φθάσει στα επίπεδα του 1970 και  θα απαριθμεί  περί τα 8.000.000 ψυχές!!! oι δε  πλουτοπαραγωγικές πηγές θα «παραδοθούν»  στους κατακτητές!!! και θα επαίρονται και πάλι οι τρισάθλιοι πολιτικάντηδες, ότι θα προκηρύξουν  νέες θέσεις εργασίας  για την αξιοποίηση από τους κατακτητές, των δικών μας πλουτοπαραγωγικών πηγών, για να μειωθεί υποτίθεται η ανεργία και θα εργαζόμαστε υπό το καθεστώς της δουλείας των 250-300 ευρώ το μήνα!!!!
Το γεγονός, αυτό, είναι αδιαμφισβήτητο, και οφείλεται από τους προ-δότες εθνοκτόνους εγκληματίες του πολιτικού συστήματος που  υπέγραψαν, δίχως την δική μας συγκατάθεση, την  καταδική μας,....
η οποία επικυρώθηκε με την ταφόπλακα της ψήφου μας,  που τελέσθηκε στις 17 Ιουνίου 2012, ημερο-μηνία θανάτου της  μαρτυρικής  Πατρίδας  μας, η οποία επί δεκαετίες θα διοι-κείται κυριολεκτικά και όχι περιφραστικά, από τους κατακτητές, θα είμαστε σκλαβοπάζαροι και  θα εξαρτώμεθα  από  τους διεθνείς ανθρωποκτόνους οικο-νομικούς οίκους.
Φθάσαμε στην πλήρη αποσύνθεση του Κράτους, διότι κύριοι καρε-κλοκένταυροι του Ελληνικού Κοινοβουλίου,  το Σύνταγμα εξακολουθείτε να το παραβιάζετε, να το βιάζετε, να το κουρελιάζετε, διοικείτε καταδυνα-στευτικά, δίχως να έχετε την απόλυτη κυριαρχία του Ελληνικού Λαού, διότι και κατα τις τελευταίες εκλογές δεν είναι δυνατόν με το 40% της αποχής, να θεωρήσετε ότι κυριαρχήσατε επί της  βουλήσεως του λαού,  την βούληση του λαού την υφαρπάσετε  με δόλια μέσα, με δόλιο τρόπο δίχως να λάβετε υπόψή σας, ως οφείλατε, την τελευταία απογραφή με την οποία απογραφή, άλλαζε άρδην το εκλογικό μέτρο και κατά συνέπεια η κατανομή των εδρών, επίσης με δόλιο τρόπο καταργήσατε την επιθυμία του λαού να εκλέγεται ο βουλευτής από τον Λαό και όχι να «τοποθετείται» από την κομματική λίστα του κάθε κόμματος, επίσης  δολίως πριμοδοτήθηκε το υποτιθέμενο πρώτο κόμμα με 50 έδρες, αυτός είναι έναν παράνομος νόμος που νομιμοποιήθηκε με τις απαίσιες αποφάσεις σας. Εξ άλλου, οι αρχιερείς της διαπλοκής εφαρμόζουν την προσφι-λή τους μέθοδο, με την οποία μέθοδο, νομιμοποιούν τις παρανομίες  με νό-μους!!
Αποτέλεσμα των οικονομικών δολοφόνων που εισέβαλαν στην πατρίδα μας, εν γνώσει των  εθνοκτόνων κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του εθνικού μας κ(υ)νοβουλίου, θα είναι η κόλαση της διαβίωσής μας που θα επιδεινώνεται μέρα με την μέρα, ώρα με την ώρα, λεπτό προς λεπτο !!! και τα ανθρώπινα θύματα που με τις ποικιλότροπες μεθοδεύσεις, που χρησιμοποιούν δήθεν οι «σφαγείς»του Έθνους, οι τροϊκανοί, με τα αθώα όπλα, τα όπλα της οικονο-μικής εξαθλίωσης, της οικονομικής ασφυξίας θα επίκειται,  ανθρωπιστική καταστροφή, τεραστίων διαστάσεων, πρωτοφανή στην ιστορία του Έθνους, και το ξεκλήρισμα ενός ολόκληρου Λαού θα είναι δεδομένο διαλύοντας και  αφανίζοντας την ζωή εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών  που θα προέρχεται:
1) Από τις  αυξήσεις των θανάτων  λόγο των   αυτοκτονιών   ένεκα της οικονομικής ανέχειας, και οι οποίοι  αυτόχειρες,  υπερβαίνουν τις 2.500 περί-που ψυχές, και από τους θανάτους των υπερήλικων ή νοσούντων πολιτών, που προέρχονται από έλλειψη θεραπευτικής αγωγής λόγο της ανύπαρκτης κοινω-νικής πρόνοιας, της ανύπαρκτης υγείας και η βενιζέλεια εθνόκτονη τρισάθλια μορφή σε περίοδο προεκλογικής αθλιότητας,  έθετε την αιτία των θανάτων αυτών, όχι από την οικονομική ανέχεια που οδήγηθηκε ο ελληνικός λαός από την ανεγκέφαλη τρισάθλια βουβάλια κρίση του, αλλά από  ατυχεί γεγονότα!!!
2) Η δημιουργία της οικογένειας είναι πλέον ένα όνειρο, και η τεκνο-ποιία θα είναι ανύπαρκτη, με αποτέλεσμα η δραματική μείωση των γεννήσεων είναι ήδη προ «των πυλών», οι πολύτεκνες οικογένειες θα «τιμωρούνται»  δια καταβολής επί πλέον φόρων, και αυτό για να μην τεκνοποιεί η Ελληνίδα πάνω από 2 παιδιά, έτσι η Ελλάδα θα αργοπεθαίνει από τους δωσίλογους αγύρτες!!! εκτός και αν η αύξηση του πληθυσμού επιτευχθεί με τους μετανάστες των βαλ-κανικών ,  αφρικανικών και τριτοκοσμικών  χωρών!!!
 3) Οι άστεγοι οι  οποίοι έχουν αυξηθεί κατά 25%  τα τελευταία δύο χρόνια, και θα αυξάνονται αλματωδώς, δίχως να είναι γνωστός ο πραγματικός αριθμός των αστέγων, καθότι πλέον η κατοικία που καταδυναστευμένου πολί-τη είναι αβέβαιη, διότι  θα πληρώνει κάθε μήνα « υπό μορφή ενοικίου» για την ίδια του κατοικία, φόρους, και γνωρίζει, ότι, κάποτε δεν θα του ανήκει, διότι  δεν θα έχει ο υποτιθέμενος μισθοσυντήρητος, άνεργος και άφραγκος, την οικονομική ανθρώπινη ευχέρεια, να πληρώσει τους ληστρικούς απανωτούς φόρους, με αποτέλεσμα το χρέος του στην εφορία θα «εκτινάσσεται» στα ύψη, και δεν θα έχει την δυνατότητα να καταβάλει τις υποτιθέμενες οφειλές του, με αποτέλεσμα η κατοχική χώρα μας, όπως αποφάσισαν  οι «αλιγάτορες» του Εθνους με τον θανατηφόρο εθνοκτόνο νόμο, επειδή το  Έθνος δεν θα έχει την δυνατότητα να πληρώσει το υπερβολικό τοκογλυφικό δάνειό προς τους λη-στρικούς δανειστές του, θα  προβαίνουν στις κατασχέσεις των κατοικιών μας, προκειμένου να δοθούν τα οφειλόμενα αργύρια!!! σύμφωνα με την εφαρμογή του Αγγλικού δικαίου!!
4) Με τους άνεργους,  οι οποίοι φθάνουν αισίως στο 1.500.000 άτομα, δίχως να υπολογίζονται οι απολύσεις που θα πραγματοποιηθούν έως το 2015!! και θα  αυξάνεται ιλιγγιωδώς με την «ταχύτητα του ήχου», η φτωχοποίηση μέ-ρα με την ημέρα θα είναι μόνιμη εγκατεστημένη  στις ψυχές των Ελλήνων, η οποία θα εμπλουτίζεται με παντός είδους ψυχολογικά προβλήματα, δίχως να έχουν την οικονομική δυνατότητα να επισκέπτονται ψυχολόγους, ψυχανα-λυτές, ψυχιάτρους και θα «στοιβάζονται» στην κοινωνία, τα άτομα αυτά, σαν πτώματα, ανίκανα να εργασθούν, ανίκανα να επιβιώσουν και ανίκανα να έχουν γενικά δικαίωμα στην ύπαρξη της ζωής τους, η οποία ζωή τους θα ορίζεται από τους τροϊκανούς! Θα προσβληθούν από την θανατηφόρα ασθένεια,  της μη διαβίωσής τους, και θα ευρίσκονται τα άτομα αυτά στον προθάλαμο του προμεθανατίου ρόγχου, πεθαίνοντας από οικονομική ασφυξία!!!!
5) Οι  πρόσφυγες  στην Ελλάδα απαριθμούν  περί το 1.000.000 άτομα με αποτέλεσμα να αυξάνεται περισσότερο η ανεργία και η εγκληματικότητα, οι οποίοι μάλιστα, πρόσφυγες, απολαμβάνουν προνόμια περισσότερα από τους Ελληνες «ιθαγενείς» και οι οποίοι μάλιστα, πήραν από τις τράπεζες με νόμιμες διαδικασίες, περί τα 40.000.000 ευρώ και  εξαφανίστηκαν!!!!
6) Οι Ελληνες που μετανάστευσαν στο εξωτερικό και οι οποίοι εκδιώ-χθηκαν από την μητέρα Ελλάδα, με τον πιο αισχρότατο τρόπο, είναι περίπου 900 οικογένειες, προς το παρόν, οι οποίες θα είναι μεγάλη απώλεια για το Έθνος μας και θα έχει αντίκτυπο στο  τεράστιο δημογραφικό μας πρόβλημα,
7) Οι λιμοκτονίες έχουν αυξηθεί  διότι δεν είναι δυνατόν  από τον ανύ-παρκτο μισθό ή από την ισχνότατη σύνταξή του συνταξιούχου, να πληρώνει τους δανειστές, να πληρώνει τις υποτιθέμενες ανύπαρκτες κοινωφελείς υπηρε-σίες χαράτσια, φόρους επί των φόρων, φάρμακα, γιατρούς, εξετάσεις ιατρικές, δάνεια, να επιβαρύνεται  με την αύξηση των βασικών ειδών διατροφής για την διαβίωση του, που κατά τους μετριότατους υπολογισμούς έχει αυξηθεί κατά  18% και ο πολίτης κυριολεκτικά θα πεινάει και θα εγκαθίσταται στα «ευγενή τρόφιμα»των απορριμματοφόρων κάδων. Αποτελεί  παγκόσμια ευρεσιτεχνία, ο Ελληνας πολίτης που  διαμένει στον Ελλαδικό Χώρο, θα  αναπνέει, θα υπάρ-χει, δίχως φαγητό, δίχως να έχει ούτε ένα ευρώ στην τσέπη του!!! Κυριο-λεκτικά θα τρώει «αέρα κοπανιστό» κατά την προσφιλή κοινή έκφραση!! Η αθλιότητα δεν θα έχει τέλος!!! Δείγματα της  παντελούς έλλειψης κοινωνικής ευαισθησίας και της πλήρους κοινωνικής αναλγησίας σε όλο της το μεγαλείο, είναι  οι κρατούμενοι στις φυλακές οι οποίοι δεν έχουν τρόφιμα και υποσιτί-ζονται, οι οπλίτες που απολύονται, από τον στρατό,  δεν έχουν το εισιτήριο της επιστροφής τους, τα σώματα ασφαλείας καθώς και οι πιλότοι στις στρατιω-τικές μονάδες, των οποίων κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα, λαμβά-νουν μισθούς  επαιτείας.
8) Οι ένοπλες δυνάμεις  από απόψεως τεχνικής υποδομής ευρίσκονται σε άθλια κατάσταση, με αποτέλεσμα να είναι υπαρκτός ο κίνδυνος από τον «αιώνιο» εχθρό μας, τόσο στην Θράκη όσο και στα νησιά του Αιγαίου και
           9) Η παιδεία, που εδιδάσκετο από την γραμματική των βιβλίων του Τζαρτζάνου και του Τριανταφυλλίδη, είναι ημιθανής και  έχει μετατραπεί σε υπνοπαιδεία και κατάντησε να διοικείται από την Υπουργείο Παιδείας, της φωτοτυπίας και μέχρι σήμερα μετατράπηκε σε π-αιδοία, δίχως αιδώ, διότι ήδη καταργήθηκαν και καταργούνται ουσιώδεις γραμματική κανόνες και ο σκοπός τους είναι να υποβαθμίσουν την παιδεία, για να δημιουργήσουν  αγράμματους και αμόρφωτους πολίτες για να μας καθυποτάξουν βίαια τα τρισυπόστατα ιδανικά μας που είναι Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια.
Τίποτα όρθιο δεν έχει μείνει στην ύπαρξη του κράτους, η κάθε μία «κο-λόνα» που στηρίζονταν το οικοδόμημα της «Ελλάδας»  έχει ισοπεδωθεί, με  αποτέλεσμα, να επίκειται η πλήρη κατάρρευση, η οποία κατάρρευση είναι δεδομένη με μαθηματική ακρίβεια, και με την συσσώρευση  των σωρείων προ-βλημάτων, η συντέλεια του Εθνους, είναι θέμα μερικών μηνών, πρέπει να περιμένουμε και άλλες μεγαλύτερες συμφορές, οι όποιες θα πολλαπλασια-σθούν και θα επιδεινωθούν κατά την πορεία του χρόνου,.
Και όλα αυτά γίνονται  για έναν και μοναδικό λόγο, για  να χαθεί το Εθνος μας από το παγκόσμιο στερέωμα. Το γνωρίζουν οι δωσίλογοι, το γνωρίζουν οι προδότες, το γνωρίζουν οι επιβήτορες των ντόπιων και αλ-λοδαπών συμφερόντων, το γνωρίζουν οι άθλιοι πολιτευτές και επιταχύ-νουν την εξαφάνιση του Εθνους μας!!!!
Ερωτώ,  αν όλα αυτά τα δεινά για τα οποία δεν υπάρχει αρχή και τέλος, καταπατούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα με τον ποιο αισχρό τρόπο, δεν θα πρέπει να προσφύγουμε στους διεθνείς οργανισμούς;
Ερωτώ, αν αποτελεί ανθρώπινο δικαίωμα η αναγνώριση της αξιοπρεπής διαβίωσης των Ελλήνων πολιτών που  αποτελεί και το θεμέλιο λίθο της ελευ-θερίας, της δικαιοσύνης , της ισονομίας, της ισοπολιτείας και της ειρήνης στον κόσμο, δεν θα πρέπει να διαφυλαχτεί;
Ερωτώ, όμως ποια ελευθερία βιώνουμε, όταν χάνονται τα βασικά αν-θρώπινα δικαιώματα όπως είναι το δικαίωμα στης υγείας, της δικαιοσύνης, η  δικαιοσύνη η οποία έχει εξεγείρει την ανθρώπινη συνείδηση, λόγο της αδικίας που βασιλεύει,  ποια Ειρήνη όταν «υπηρετούμε» τον τρόμο, την αβεβαιότητα και την αθλιότητα, γι αυτό διαλύθηκε και  η Ελληνική οικογένεια !!!!
Στον λαό κυριαρχεί ένα πολιτικό συνονθύλευμα που δεν έχει την πλήρη πραγματική αποδοχή! του, και συνεπώς οι κανίβαλοι άρχοντες είναι απορ-ριπτέοι από τον Ελληνικό Λαό, και Σεις θα είστε υπεύθυνοι για την επερχό-μενη εξέγερση! για την επερχόμενη  πολιτική ανωμαλία, διότι εφαρμόζετε την  κατ ευφησμόν και κατ έκφραση δημοκρατία, ενώ ασκείτε τυραννία με μορφώ-ματα δικτατορικά! και θα αναγκασθεί το κοινωνικό σύνολο να  προσφύγει στο έσχατο καταφύγιο που είναι η δικαιολογημένη εξέγερσή κατά της καταπίεσης δια των ναζιστικών σας συμπεριφορών, διότι όταν η ανθρώπινη οντότητα χάνεται,  πρέπει ο ίδιος ο άνθρωπος να φροντίσει να την επαναφέρει και να την  αποκαταστήσει με  οποιοδήποτε τρόπο!!!
Γεννηθήκαμε ελεύθεροι και ίσοι στην αξιοπρέπεια και δεν θα πεθά-νουμε εξαρτημένοι, υπόδουλοι   στις κατοχικές διεθνείς δυνάμεις, που φρόντι-σαν οι δωσίλογοι να μας  παραδώσουν.
 Κατά την λογοδιάρροια που εξαπέλυσε, προ ημερών  ο «ευγενής φιλο-πάτρις» πρωθυπουργός μας, στην βουλή των Ελλήνων κατά την διαδικασία συζήτησης των εξαγγελιών για τις προγραμματικές δηλώσεις του, ήταν δηλώ-σεις που χρησιμοποίησε και πάλι τον «ξύλινο» λόγο, έλεγε και  διακήρυττε ότι θα επιφέρει  στο Εθνος μας, ανάπτυξη και διάφορες παρόμοιες εκφράσεις, σαν να είναι αυτός ο ίδιος, ο κυβερνήτης της Ελλάδος, σαν να είναι ο συγκυ-βερνήτης του Εθνους μας με τους υπόλοιπους δύο διαπλεκόμενους «συνε-ταίρους» του, ξέχασε, ότι μας διοικούν οι  Γερμανοί, ξέχασε ότι για όλα αυτά που είπε, έπρεπε να πάρει πρώτα την άδεια των κατακτητών, πως θα εφαρ-μοσθούν τα πολλά «θα και θα» όπως είχαν προσφέρει απλόχερα και γενναιόδωρα τα πολλά «θα» και οι προηγούμενοι αρχηγίσκοι, εθνικοί προδότες, Καραμανλής, Σημίτης, Θαθαδρέου, συγνώμη για την λάθος έκφραση, Παπανδρέου ήθελα να πώ.
Δεν ανέφερε ο «εθνοπατέρας» της συμφοράς τι θα γίνει με τους πολι-τικούς ιδιοτελείς «συναδέλφους» του που μας έφεραν στην καταστροφή, δεν ανάφερε πως θα γίνει η επανεκκίνηση της οικονομίας, μάλλον ίσος με το ξεπούλημα  της Ελλάδας,  δεν μας είπε  τι θα γίνουν  τα συμβόλαια του θανά-του, αν θα διαπραγματευθεί, αν θα τα καταργήσει ή αν  θα οδηγηθούμε και σε άλλα παρόμοια μνημονιακά εθνοκτόνα συμβόλαια, δηλαδή με άλλα λόγια ανάφερε αίολες ελπίδες δίχως να «σκύψει» στα προβλήματα των  καταδυνα-στευμένων πολιτών. Βέβαια οι κ.κ. πολιτικάντηδες της συμφοράς, φυσικά μετά τις βαρύγδουπες εκφράσεις και σκέψεις, και όταν τελείωσαν το «θεάρεστο έργο τους» στην βουλή, αισθάνθηκαν την ανάγκη ότι  αφού  επιτέλους ύστερα από «πολυετείς αγώνες» επιτέλεσαν το πατριωτικό τους καθήκον προς το Έθνος, όδευσαν με περηφάνια μετά της κουστωδίας τους προς τις οινοφαγο-ποσίες στην υγεία των κορόϊδων δεινοπαθούντων πολιτών.
Ο μέγας πολιτικός ηγεμονίσκος που με τις γονυκλισίες του, προς τα αφεντικά των δυναστών, είπε την περίφημη πατριωτική φράση « θα τηρήσουμε αυτά που υπογράψαμε  και θα τηρηθούν μέχρι κεραίας οι  δεσμεύσεις μας των μνημονίων»  που σημαίνει ότι η λέξη διαπραγμάτευση ήταν ένα «εκλογικό πυροτέχνημα» για την εξαπάτηση των ψηφοφόρων του!
Επίσης ο λαοπρόβλητος πρωθυπουργός, που θα βγάλει την Xώρα από την καταστροφή που δημιούργησε ο ίδιος, μαζί με την βενιζέλεια εθνική εθνο-κτόνο μορφή,  είπε ότι «η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να πει την αλήθεια, αλλά και να δώσει όλες τις μάχες που χρειάζονται για να αναστρέψει την ύφε--ση» . Αναρωτιέμαι , αν υπάρχει νοήμων άνθρωπος που ευρίσκεται υπό διωγμό στον Ελλαδικό Χώρο, που να πιστεύει ότι λέει την αλήθεια.
Ο ίδιος  το αναφέρει μόνο εκφραστικά δίχως να το πιστεύει, και πως θα ανατραπεί η ύφεση, με τα ευχολόγια, με τις ψευδείς εκφράσεις ή θα αυτοχρι-σθεί θαυματοποιός, πάλι καλά που παραδέχθηκε ότι «η Ελλάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση, και ότι ο λαός έχει ανάγκη από αλήθεια, προοπτική, ελπίδα και κουράγιο»,  ο άνθρωπος  δεν ξέρει τι λέει, ποια προοπτική υπάρχει, ποια ελπίδα που θα αναπτερώσει τα  κατακρημισμένα όνειρά των Ελλήνων πολιτών και  πού θα βρεί το κουράγιο της επιβίωσης όταν τον εξαθλιώνει.   Στην ριπή του λόγου του, είπε κάτι πολύ καλό –κάτι πολύ εθνικό, «ότι  ο Ελληνικός Λαός έχει  ως όπλο την αποφασιστικότητα και την ενότητα του ελληνικού λαού». Εχει αντιληφθεί ο κύριος αυτός, τις έννοιες των παραπάνω λέξεων; Για ποια αποφασιστικότητα μιλάει, όταν τα ιμάτια του καταδυναστευμένου λαού του, ευρίσκονται πλέον εκτός του βασανισμένου σώματος του, και για ποια ενότητα αναφέρει, όταν οι άθλιοι κυβερνώντες καταφέρονται με τεράστιο μίσος προς τον καταδυναστευμένο πολίτη, η οποία, ενότητα έχει διαρρηχθεί πλήρως,  στη συνέχεια, αναφέρθηκε ότι πέρα από τους «γκρίζους αριθμούς» υπάρχουν οι άνθρωποι και η κοινωνία και συμπλήρωσε ότι «δεν γίνεται να υπάρχουν άστεγοι, πολίτες που ζητούν τροφή στα συσσίτια, δεν γίνεται να αυξάνονται οι αυτοκτονίες, να νιώθουν οι Έλληνες ανασφάλεια και φόβο εξαιτίας της εγκλη-ματικότητας». Δηλαδή ο άνθρωπος, ο οποίος συνεπικουρούμενος και με τους άλλους προδότες, ψήφισαν την καταδίκη του Ελληνικού Λαού,  δακρύβρεκτος, ομίλησε για την αθλιότητα της κοινωνίας μας, μίλησε ως στοργικός «πατέρας» για το χάος που υπάρχει στο Εθνος μας, μας τα ανέφερε σαν μην τα γνωρίζαμε, μήπως ο άνθρωπος δεν έζησε στην Χώρα μας, αλλά προφανώς σε κάποιο άλλο πλανήτη;  δεν έδωσε όμως εντολές  προς στους ναυτιλλόμενους εντολείς  των κατακτητών μας, πως θα επαναλειτουργήσει  το Έθνος και πως όλες αυτές οι πανέξυπνες διαπιστώσεις θα ομαλοποιηθούν. Οι δηλώσεις του αυτές από-τελούν ασέβεια στην πλειονότητα του Ελληνικού Λαού  αλλά και ασέβεια προς τους αυτοκτονούντες, που εξαιτίας όλων αυτών των επίγειων καταστρο-φών,  συμπολίτες μας αναγκάσθηκαν να αυτοχειριασθούν. Επίσης ο λαοπρό-βλητος ηγέτης, ο ηγέτης της συμφοράς είπε το πατριωτικό ότι «οι Έλληνες ενωμένοι μπορούν να πετύχουν τα πάντα», για ποια ένωση ομιλεί, όταν σπέρνει την διχόνοια, όταν σπέρνει  την εξαθλιώση, εκτός αν εννοεί ενωμένη Ελλάδα την μειοψηφία του τρισυπόστατου πολιτικού «μείγματος» (ΝΔ–ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) μετα-φραζόμενο σε Νέα Διαπλοκή- ΠΑτριδοκαπηλιτικό Σαδομαζοχιστικό Οσφυοκαμπικό Κίνημα και ΔΗΜΑγωγική της Αρπακτής.
Τέλος σας παραθέτω το παρακάτω απόφθεγμα του  Αριστοτέλη, το οποίο είναι επίκαιρο με τα συντελούμενα γεγονότα.
«Η ανώτερη εξουσία βρίσκεται αναγκαστικά στα χέρια ενός ή μερικών ή και πολλών. Όταν όλοι αυτοί κατευθύνουν όλες τους τις προσπάθειες προς το γενικό καλό, τούτο το κράτος διοικείται καλά, αλλά όταν ο ένας, οι λίγοι ή οι πολλοί αποβλέπουν μόνο προς το δικό τους συμφέρον, πρέπει να περιμένουμε μια εξέλιξη προς το χειρότερο».

                                                              Ρόδος  9 Ιουλίου 2012                                                                     Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία!!!!
                                                                        Ζήφιας  Ελευθέριος,
                                              Συνταξιούχος του Υπουργείου Δικαιοσύνης



http://attikanea.blogspot.gr/2012/07/h-docx.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου